Reikihoito

Reiki on ikivanha hoitomuoto, joka luonnollisella tavalla palauttaa kehomme ja mielemme tasapainon.

Reiki täyttää tyhjäksi käytetyt energiavarastomme ja antaa takaisin elinvoimamme sekä auttaa kehoamme saavuttamaan optimaalisen terveyden.

Kaikki kehon solut ovat rakentuneet värähtelevästä energiasta. Värähtelemällä eri nopeuksilla solut muodostavat ihmisessä erilaisia kudoksia ja elimiä kuten esimerkiksi luumassan, lihaksiston ja veren. Mitä nopeammin energia värähtelee soluissa, sitä pehmeämpi rakenne muodostuu. Luumassa värähtelee hitaammin kuin lihakset, ja veri taas nopeammin. Aivan kuten vesi värähtelee nopeammin kuin jää, mutta hitaammin kuin höyry.

Reiki on energiaa ja se toimii fysiikan lakien mukaisesti.

Terveessä kehossa kaikki solut värähtelevät täydellisessä tasapainossa ja meillä on optimaalinen terveys.

Se tosin on hyvin epätavallinen ilmiö nykypäivinä. Tavallisempaa on, että olemme stressaantuneita, turhautuneita, rauhattomia, pelkäämme vaateita tai olemme masentuneita.

Tällaiset ongelmat aiheuttavat epätasapainon kehomme hienoon energiaverkkoon ja siitä taas seuraa, että tulemme sairaiksi.

 

Reiki hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti. Se palauttaa tasapainon sekä kehoon että mieleen.

Reikihoitaja hoitaa asettamalla kätensä hoidettavan keholle ja erittäin korkealaatuinen ja puhdas energia välittyy käsien kautta.

Kehon energiavarastot täyttyvät ja silloin sekä fyysinen että psyykkinen paraneminen voi alkaa.

Reiki on tullut länsimaihin Japanin kautta, mutta ollut käytössä mahdollisesti jo sumerien ja muinaisen Egyptin sekä Tiibetin kulttuureissa.

(Lähde: Reiki Ry)